TIBERYAS

TIBERYAS lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 754 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tiberyas. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 22:51 Ik heb 90 minuten ingevuld maar het was 120 minuten. 2 UUR dus. Niet normaal. Excuses van de bezorger maar ik hoor excuses te krijgen van de eigenaar die nog loog ook over waarom het zo lang duurde. Het was druk zij hij. Nee hij voert wanbeleid. Slor
15 sep 2022 om 17:54 Kapsalon was geen kapsalon. Slechte saus en slappe patat. Waarom zat de sla apart ? Nooit meer
11 sep 2022 om 20:38 Duurder geworden en porties kleiner. Knoflooksaus ook veranderd, weinig smaak aan. Smaak spareribs goed, frites ook lekker.
8 aug 2022 om 10:57 Op zondag met 30 min bezorgd (voorspeld 60 min), dat was fijn! De bakjes knoflooksaus wel aan de kleine kant voor 70 ct. Ik had er 4 besteld voor 2 personen, maar had achteraf gewild dat ik er 6 had besteld. Al met al wel heerlijk gegeten!
3 aug 2022 om 14:25 Lekker fresh food .i only wish was bigger pita brod rest is perfect.
28 jul 2022 om 23:08 Dacht een lekker stukje vlees te krijgen (Ossenhaas) met een peper sauce wat meer soep was. Helaas kreeg ik een varkenshaasje met die peper troep! Ik ben langs gegaan en meneer vond de sauce normaal. Geld terug? nope!! BOYCOT!!! Vertek uit Zoetje
27 jul 2022 om 20:38 Bezorging was eerder dan aangegeven. De spareribs waren heerlijk, voor herhaling vatbaar
27 jul 2022 om 16:31 Was weer top.
22 jul 2022 om 19:38 was weer heerlijk,
17 jul 2022 om 8:05 Heerlijk..
16 jul 2022 om 23:41 Diepe teleurstelling saté zo weggegooid Pita kaas hahaha ongekend smerig Eerlijk is eerlijk zonde geld Maar zo leer je waar je wel en waar je nooit meer moet komen
10 jul 2022 om 3:02 Super spare ribs, vriendelijk en snel. Top!