TIBERYAS

TIBERYAS lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 720 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tiberyas. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 20:36 Moest lang wachten, meer patat dan shoarma, koud, rare rode saus, falafel zeer vreemd, vrouw aan de poeperij na een uur pita broodjes waren ok
8 mei 2022 om 20:18 De spareribs en kans shoarma waren heerlijk. De lamskoteletten waren dik en erg rauw. Helaas hadden wij geen rekening gehouden met de drukte vanwege moederdag en moesten we 90 minuten wachten voordat het werd bezorgd.
5 mei 2022 om 0:45 al het eten was rauw, ik heb geprobeerd terug te bellen maar werd onbeschoft te wordt gestaan en kreeg geen geld terug. wouden ook geen nieuwe eten sturen. mijn kind heeft zelfs voedselvergiftiging opgelopen, voedselinspectie moet hier langskomen.
4 mei 2022 om 0:38 Eten was doorweekt van het vet, en blikjes fris lagen in de zak helemaal onder vet. Zak lekte,mijn vloer vies door lekkende zak.had fooi gegeven van4,13. En bijna uur later kwam het eten. Ze waren met het afleveren niet netjes . Wil mijn geld echt t
4 mei 2022 om 0:00 Half uur na bestelling gebeld met dat meerdere producten niet leverbaar waren, goedkopere producten als vervanging gekregen met lagere totale bestelwaarde, ondanks telefonische afspraak. Eten kwam lauw aan. Laatste keer dit.
3 mei 2022 om 22:05 Snelle bezorging, lekker eten.
2 mei 2022 om 20:14 Erg lekker gegeten en met de knoflooksaus was niks mis mee
30 apr 2022 om 20:03 Woorden kunnen mijn blijdschap niet uitdrukken. Het eten was heerlijk, het eten werd als Superman razendsnel bezorgd en de bezorger was erg vriendelijk. Ik kan altijd op Tiberyas rekenen, altijd.
28 apr 2022 om 23:30 Het eten was erg vet vet droop eraf was nie lekker
27 apr 2022 om 23:05 Zeer matige shoarma en spareribs. Shoarma zo fijn en kapot gesneden dat er weinig van over was. Vlees zwom ook in een bak van vocht. Spareribs ok, maar miste smaak of een een marinade. Saus te dun.
27 apr 2022 om 21:14 Toch snel voor Koningsdag
27 apr 2022 om 12:01 Heeel slecht was echt niet op te eten een laag vet en het eten no taste what so ever, zo de prullenbak in en die kotst het zelfs uit, kan niet begrijpen dat je dit überhaupt mag verkopen bijna diefstal deze brij van eigenaardigheden….